Căutare:

Masini de recoltat gazon

Kommtek - Masina de recoltat gazon
KOMMTEK - masina de recoltat gazon

Masinile de recoltat gazonul taie si separa fasii din gazonul cultivat sau dintr-o peluza, in vederea preluarii acestuia si a aplicarii la client sau, pur si simplu, al inlocuirii acestuia.

 

Turf Tick
Masina de recoltat gazonul care si-a dovedit valoarea dea lungul timpului in multe tari de pe mapamond cu un cap de taiere proiectat astfel incat sa pivoteze independent de cadrul masinii. Masina se caracterizeaza prin calitate ridicata a taierii, costuri de intretinere reduse, viteza ridicata, grosime uniforma a stratului decopertat, margini drepte ale fasiilor, control electronic al adancimii de taiere. Sistemul unic de rulare in combinatie cu benzile transportoare laterale obliga brazda de gazon sa treaca prin sistemul de rulare. Chiar si cel mai delicat gazon poate fi recoltat cu ajutorul acestei masini. Masina este independenta de tractorul folosit putand fi conectata/deconectata de la tractor in cateva minute.
Big Tick
Big Tick este solutia optima pentru obtinerea unor rulouri de gazon de dimensiuni mari cu aceeasi calitate ca si in cazul TurfTick. Cadrul de mari dimensiuni impreuna cu rola de presare niveleaza brazdele in timpul taierii. Ruloul de razon rezultat are margini drepte datorita cutitelor disc montate in fata rolei de presare. Un al treilea cutit disc montat central poate taia brazda de gazon in doua parti de aceeasi latime, acst cutit poate fi ridicat daca se dorestc brazde de latimi mari. Tamburul pe care este infasurata brazda este fixat cu ajutorul unei cleme controlate hidraulic. Utilajul este dotat cu cutie de viteze si rulmenti rezistenti la uzura pentru urganele masinii aflate in miscare. Este prevazut cu sistem electric de control al adancimii de taiere.
Big Slab
Utilaj special conceput pentru proiecte de avnvergura mijlocie in care calitatea brazdelor de gazon si viteza de lucru sunt cele mai importante. Prezinta eficienta ridicata la taiere, transport si stocare a brazdelor de gazon datorita faptului ca acestea sunt stocate prin impaturire. Acest lucru face ca si actinea de asezare a brazdelor la locul de transplantare sa se fac de 3 ori mai repede crescandu-se astfel productivitatea. Grosimea si lungimea brazdei este ajustata automat de un computer care primeste informatii de la mai multi senzori. Brazadele obtinute pot avea latimi de 1200 sau 1000 mm si lungime de maxim 60 m. Masina poate taia brazda in doua jumatati daca i se monteaza un cutit central.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro