Căutare:

Masini de transplantat arbori

Masini de transplantat arbori - accesorii
O serie de accesorii care functioneaza independent sau ca si atasamente la masinile de transplantat arbori (cu lama vibranta)
Masini de transplantat arbori - cu lama vibranta
Sunt masini autopropulsate care separa bulbul radicular al arborelui cu ajutoru unei lame vibrante robuste, fixata pe un cadru si antrenata prin mecanisme de catre motorul masinii purtatoare. E ca si cum ai sari coarda. Apoi arborele, cu tot cu bulbul radicular, este ridicat de lama pozitionata exact sub acesta.
Acest tip de masini poate fi folosit si la `scolarizat`puietii, in sensul ca prin folosirea lamelor la diferite diametre, radacinile vor fi obligate sa se `indeseasca`, asigurand o buna alimentare a arborelui la diametre oarecum mai mici ale bulbului radicular.
Acest lucru face ca si transplantarea sa aiba un grad de succes mai mare.
Masini de transplantat arbori - cu cadru inchis si sape
Masini pentru transplantarea arborilor cu diametre la colet de la 35 mm si pana la 35cm si cu aplicatii in obtinerea arborilor si arbustilor la ghiveci (containerizati). Gama Optimal de echipamente pentru transplantat arbori mari ale producatorului german Opitz se adreseaza profesionistilor.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro