Căutare:

OFERTE SPECIALE

OFERTĂ SPECIALĂ IN PERIOADA 1 - 31 OCTOMBRIE 2017: LA CUMPĂRAREA A 2 LANŢURI DIAMANTATE ICS, DE ACEEAŞI LUNGIME, PRIMIŢI 1 ŞINĂ CORESPUNZĂTOARE ŞI 1 ROLĂ DE ANTRENARE LANŢ
ICS Diamond Tools (membra a grupului - leader mondial BLOUNT) va ofera promotia pentru urmatoarele lanturi eligibile: FORCE 3, FORCE 4 & POWER GRIT La fiecare pereche de lanturi de aceeasi lungime cumparata in decursul perioadei promotionale veti primi GRATUIT 1 sina corespunzatoare si 1 rola de antrenare lant. Oferta este valabila in perioada 1 - 31 octombrie 2017
BLACK FRIDAY 2016: Reducere 10% in Perioada: 18-25 noiembrie
BLACK FRIDAY 2016BLACK FRIDAY 2016: in intervalul 18 - 25 noiembrie toate masinile, echipamentele si utilajele comercializate de noi vor avea, pentru clientii finali, un pret cu 10% mai mic fata de pretul de lista.
Pentru distribuitorii nostri se aplica, in acelasi mod, o reducere de 5% fata de pretul lor (preturile de distributie).
 
CONDITIILE OFERTEI `BLACK FRIDAY 2016`:
- plata in avans, conform cu contract si comanda in acest sens
 
*OFERTA NU SE CUMULEAZA CU ALTE OFERTE
 
#blackfriday,#actiune,#promotie,#discount,#gepettoconsult,#tehronmachines,#reducere,#preturimici,#pret
OFERTA SPECIALA: TOCATOR CRENGI ELIET SUPER PROF 2000 - Dmax 12cm; expira la 15 decembrie 2016
Oferta - reducere tocator de crengi Super Prof 2000

Performantele tocatorului de crengi ELIET SUPER PROF sunt remarcabile! Resturile a opt ore de toaletat arborii sunt, cu usurinta, maruntite intr-o ora, adaugandu-se faptului ca aceasta performanta realizare a tehnologiei, de 83 de centimetri latime, este manevrata cu fascinanta usurinta, putand trece prin orice usa / poarta a gradinii unei gospodarii. Si daca este nevoie sa o mai zicem, da, Eliet Super Prof ofera maximul raportului calitate / pret!

OFERTA SPECIALA: SET ROTI COMPLETE - ANVELOPE + JANTE TRACTOR CASE MAGNUM, NEW HOLLAND T8 sau similare
SET ROTI COMPLETE - ANVELOPE + JANTE, CASE MAGNUM, NEW HOLLAND T8Set complet de roti (fata si spate), anvelope montate pe jante, pentru CASE MAGNUM sau NEW HOLLAND T8 sau similare (vezi desene cote montaj jante).
Atat anvelopele cat si jantele sunt noi, nu au fost folosite decat in fabrica si pe trailer pana in tara, dupa care au fost schimbate. Jantele sunt Case si anvelopele Firestone.
Anvelopele au fost montate pe aceste jante in 2015.
Rotile sunt in stoc.
OFERTA SPECIALA: TOCATOR DE CRENGI PROFESIONAL JENSEN A530L (Dmax = 15cm)
OFERTA SPECIALA: TOCATOR DE CRENGI PROFESIONAL JENSEN A530L (Dmax = 15cm) pretTocatoare de crengi (Jensen): masini pentru maruntirea lemnului cu diametru intre 13 cm si 50 cm antrenate de motor propriu, de la priza de putere a tractorului, hidraulic sau electric. Sunt disponibile 2 variante constructive: purtate sau pe sasiu cu 2 sau 4 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat. Tocatorul de crengi JENSEN A530L este un tocator robust, model nou, diametrul maxim de tocat 15cm.
OFERTA SPECIALA: MASINA MULTIFUNCTIONALA PENTRU INTRETINEREA GAZONULUI Eliet Eco Cure
Oferta speciala masina de innisipat si aerat / scarificat eliet eco cureMasina de aerat, innisipat sau fertilizat gazon Eco Cure
Eliet Eco Cure este o masina multifunctionala tractata, fara motor, tip remorca, utila in lucrarile de ingrijire a peluzelor, terenurilor de sport si golf si a suprafetelor verzi, ideala pentru intretinerea profesioanala a terenurilor de sport sau a zonelor verzi cu buget mic de intretinere alocat.
OFERTA SPECIALA: Freza de zapada profesionala Eliet SnowBob 8014 T
Oferta speciala - freza de zapada profesionala Eliet SnowBobFreza pentru zapada snowbob 8014T este o freza profesionala in doua trepte, actionata cu motor pe benzina, cu deplasare pe senile.
Latimea de lucru este de 88cm, iar productivitatea de 70 de tone pe ora.
UTILIZARI: partii de ski, intreprinderi, aeroporturi, baze militare, drumuri private, drumuri comunale, cabane, parcari, baze sportive, zone de recreere, stadioane, cai de acces urban, terase etc.
OFERTA SPECIALA: Freza de zapada profesionala Eliet SnowBob 9018 T
Freze de zapada comunal primarie teren fotbal trotuar Eliet SnowbobFreza pentru zapada snowbob 9018T este o freza in doua trepte, actionata cu motor pe benzina, cu deplasare pe senile. 
Latimea de lucru este de 91 cm, iar productivitatea de 115 de tone pe ora. 
UTILIZARI: partii de ski, intreprinderi, aeroporturi, baze militare, drumuri private, drumuri comunale, cabane, parcari, baze sportive, zone de recreere, stadioane, cai de acces urban, terase etc.
Tocatorul de crengi Eliet PROF 5 – Hydro ZR ABM +
tocator de crengi eliet prof 5 demoVarianta imbunatatita a tocatorului Prof IV pentru care au fost aduse modificari cadrului masinii dar si sistemului de evacuare a materialului tocat.
Astfel acest tocator a fost dotat cu ventilator pentru dirijarea tocaturii in lungul unui jgheab pentru evacuarea la inaltime. Gura mare de alimentare a lui ELIET PROF 5, va permite o introducere usoara a materiaului lemnos, in tocator. Datorita tehnologiei folosite, ELIET PROF 5 are nevoie de un motor surprinzator de mic pentru a toca crengi de pana la 8 cm Ø.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro