Căutare:

Pamant de flori, compost, turba

Masina pentru aerarea compostului K250
Utilaj folosit pentru obtinerea unui compost de calitate si scurtarea timpilor de biodegradare a compostului. Prin amestecarea periodica a compostului se imbuntateste aerarea si se accelereaza procesele biologice.
Mulcere cu colectare de biomasa - DRAGO
Mulcerele SEPPI sunt masini ideale pentru lucrarile de intretinere a terenurilor impadurite, padurilor, a zonelor de siguranta aflate sub liniile de inalta tensiune sau a zonelor aflate deasupra conductelor de utilitati publice. Dupa executarea taierilor din parchete, acestea se folosesc la efectuarea lucrarilor de curatire. Mulcerele cu colectare - DRAGO - permit adunarea materialului tocat (lemn, frunze, partcule de sol) pentru a fi folosit la obtinerea compostului. Permite recoltarea biomasei de pe pasuni, fanete, pajisti etc. si valorificarea superioara a acesteia. Pot fi folosite cu succes acolo unde masurile in vigoare nu permit reintegrarea biomasei in sol.
Masini de maruntit / sortat pamantul
Masini pentru maruntirea pamantului si sortarea impuritatilor cum ar fi: pietre, resturi lemnoase, sticla etc.
Masini pentru ambalare compost, pamant, turba
Masini automatizate pentru dozarea si ambalarea pamantului de flori, compost, turba, peleti sau alte tipuri de materiale granulare cu sau fara curgere libera. Pot fi incluse in liniile de productie existente si au capacitati de productie pana la 4000 pungi (saci) pe ora. Aceste masini pot fi combinate cu sisteme robotizare de paletizare formandu-se astfel un sistem complet automatizat care preiau produsul "gata de ambalat" il ambaleaza si aseaza pungile pe palet in cantitatile si configuratiile dorite. Liniile sunt complet automatizate si nu necesita supraveghere in timpul lucrului.
Separatoare de impuritati
Masini si utilaje pentru separarea fractiunilor. Folosite ca sisteme de sine statatoare sau in liniile de reciclare a deseurilor pentru producerea energiilor alternative , RDF, biogaz, linii de producere a compostului, balast, resturi de pe santierele de constructii etc.
Gama de separatoare include sisteme cu tambur cu siste de diferite dimensiuni, separatoare cu role de diferite forme cu capacitati de procesare de pana la 60 tone/ora, separatoare cu aer sisteme de separare a metalelor feroase / neferoase.
Tocatoare de deseuri
Masini si utilaje folosite ca tocatoare primare pentru o prima reducere a dimensiunilor fizice ale materiei prime.
Tocatoare de remaruntire
Utilaje de capacitate medie si mare se impun acolo unde se doreste obtinerea anumitor sortimente dimensionale (peleti, brichete, centrale termice pe biomasa). Pot fi folosite si ca tocatoare primare pentru anumite tipuri de materiale.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro