Căutare:

Utilaje pentru agricultura, viticultura, pomicultura

Freze de pamant
Freza de pamantUtlilaje purtate pe tractor pentru pregatire solului in profunzime (frezare, cultivatie) in vederea instalarii culturilor sau pentru combaterea buruienilor in culturi.
Cuprinde 3 tipuri de modele: cu tambur orizontal cu cutite montate pe flanse, cu flanse si cutite montate vertical si cu sectii de lucru pentru lucrul pe randuri.
Remorci monoax
Remorca monoaxRemorci universale monoax cu bena din: otel sau otel inoxidabil
Remorci cu 2 axe
Remorca agricola cu 2 axeRemorci universale cu 2 axe cu bena din: otel sau otel inoxidabil; sistem de basculare; roti simple sau duble; etc.
Remorci cu 3 axe
Remorca agricola 3 axeRemorci universale cu bena din: otel sau otel inoxidabil; laterale demontabile etc.
Scarificatoare de sol
ScarificatorUtilaje concepute pentru lucrul in orice tip de sol intro plaja larga de putere a tractoarelor. Latimea de lucru variaza in functie de puterea disponibila la tractor, putand fi folosite pentru lucrul in sere si solarii cu tractoare de putere mica si in camp deschis cu tractoare de putere medie si mare. Sistemul de prindere al brazdarelor de cadru permite deplasarea laterala a acestora si este prevazut cu bolt de siguranta pentru protectia utialjului si a tractorului la intalnirea unor obstacole iar brazdarele sunt prevazute cu protectii antiuzura. Inclinarea brazdarelor a fost calculata astfel incat sa permita dislocarea solului cu consum minim de energie de la tractor asiguranduse astfel o adancime mare de lucru si o viteza ridicata de deplasare. Aceste utilaje dispun de o serie de atasamente, posterioare, pentru maruntirea si nivelarea solului cum ar fi: grape cu colti si cu discuri, tavalug de nivelare.
Cultivatoare
CultivatorUtilaje cu constructie solida cu cadru ranforsat pentru orice tip de sol, cu unitati de lucru articulape pe cadru prin sistem poligon deformabil ce permite urmarirea indeaproape a conturului terenului. Pot fi folosite pentru orice culturi cu distante intre randuri cuprinse intre 300 si 1000 mm la viteze de lucru de 5 - 12 km/h.
Roto cultivatoare
Roto cultivatorUtialjele pentru cultivatia solului intre randurile de plante au o constructie modulara cu unitati de lucru de diferite dimensiuni ce pot fi combinate pentru a se adapta schemei de cultura adoptate. Unitatile de lucru sunt prinse de cadrul utilajului prin intermediul unui poligon deformabil ce le permite sa urmareasca fidel configuratia terenului si diminueaza vibratiile si socurile, primite de la organele active, la intalnirea unor obstacole. In functie de varianta constructiva pot fi folosite si ca masini de ingropat pietre intre randurile de cultura sau in rand inainte de infiintarea culturilor.
Grape cu discuri
Grapa cu discuriGama completa de grape cu discuri ce pot fi configurate, in functie de cerintele clientului, cu: discuri de 24" sau 26", cu 4 - 16 rulmenti simpli sau dubli, cu sau fara pliere mecanica / hidraulica, ce respecta normele in vigoare pentru circulatia pe drumurile publice.
X-FAST & PORT-X Cultivatoare rotative, trimmere, cositoare - atasamente pentru mulcer
Cositoare lateralePentru a satisface cerintele clientilor si pentru versatilitate Seppi a dezvoltat doua sisteme X-FAST si PORT-X. Ambele pot fi dotate cu sisteme de cosire, trimmere sau cultivatoare si sunt prevazute cu sisteme de atasare rapida. Folosite pentru prasirea buruienilor pe rand in livezi, vii, plantatii sau oriunde diametrul puietilor depaseste 2 cm (la baza) si unde se impune lucrarea mecanizata a solului sau pe suprafete mari. Pot fi folosite ca atasamente la mulcerele usoare sau independent. Astfel se pot realiza configuratii care pemit lucrul pe o singura parte in directia de deplasare sau pe ambele parti cu si fara mulcer.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro