Căutare:

Tractoare, forwardere, skiddere, remorci si utilaje forestiere

Remorca forestiera / comunala 9242 S-Line
Remorca forestiera / comunala universalaRemorci cu constructie modulara ce permit folosirea lor atat in aplicatii forestiere cat si comunale datorita posibilitatii de inlocuire a racoantelor cu platforma cu obloane si basculare pe 3 parti. Sunt dotate cu macara ce poate fi rapid decuplata de pe remorca si montata pe sistemul de prindere in 3 puncte al tractorului. Macaraua poate fi prevazuta si cu troliu pe primul brat pentru apropierea materialului lemnos de la distante ce depasesc lungimea bratului macaralei.
Remorca forestiera / comunala 1172 S-line
Remorca forestiera combinataRemorca multifunctionala cu aplicatii in sectorul forestier si comunal, cu sarcina utila de 11 tone, dotata cu macara proprie si sistem de franare pneumatic. Este autorizata pentru circulatia pe drumurile publice cu viteza maxima de 25 km/h.
Remorca forestiera - RW 0967
Remorca forestiera 9 toneRemorca pentru transportul lemnului rotund in si in afara padurii. Vezi descrierea detaliata
Remorca forestiera - RW 1177
Remorca forestiera 12 toneRemorca de 12 tone pentru transportul lemnului rotund in padure si in afara padurii. Poate fi echipata cu macara proprie antrenata de la priza de putere sau sistemul hidraulic al tractorului. Dispunde de platforma de incarcare extensibila de la 3,8 m la 5,8 m. Poate fi dotata cu bena basculabila pentru transport materiale garnulare
Remorca forestiera - RW 1380
Remorca de 14 tone pentru transportul lemnului rotund in si in afara padurii.
Troliu forestier DW 9155 S-line
Troliu forestierTroliu forestier cu un singur tambur si forta de tractiune de 50 kN (5 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Troliu forestier DW 9172 S-line
Troliu forestier cu un singur tambur si forta de tractiune de 70 kN (7 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Troliu forestier DW 9166 S-line
Troliu forestier cu 2 tamburi si forta de tractiune de 2 x 60 kN (2 x 6 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Tractor forestier Pm Track
Tractor forestier Pm TrackGama de tractoare dedicate sectorului forestier si lucrarilor comunale prevazute cu o serie de dotari ce permit cuplarea unei game largi de atasamente specializate. Pentru aceasta inginerii de la Pfanzelt au mutat centrul de greutate spre puntea din fata permitand astfel perularea de sarcini mari pe puntea spate si au folosit ultima generatie de motoare SISU cu 6 cilindri in linie alaturi de transmisia (CVT) S-matic. Aceste caracteristci alaturi de multe altele permit operatorului sa se concentreze asupra procesului de lucru si asigura un consum scazut de combustibil.
Remorci pentru biomasa
Remorca de biomasaBazate pe platformele remorcilor forestiere produse de Pfanzelt acestea beneficiaza de toate caracteristicile acelor remorci cum ar fi: protap cu orientare hidraulica, sistem de transmisie pe roata sau la roata, cadru solid fara suduri, roti de dimensiuni mari pentru portanta ridicata, posibilitate de culisare a boghiului pe cadru, macara incorporata etc. la care se adauga un container de dimensiuni mari si sistem hidraulic pentru bascularea la inaltime. Aceste caracteristici le fac apte pentru a lucra in cele mai grele conditii pentru transportul biomasei pana la un drum auto unde aceasta poate fi preluata in masini de transport de capacitate si viteza ridicata.
Tractor articulat forestier skidder / forwarder
Tractor articulat forestier Pfanzelt FelixMasini de dicate sectorului forestier, bazate pe motoare Deutz si transmisii ZF. Toate elementele au fost construite astfel incat sa se asigure o productivitate maxima indiferent de conditiile de teren. Astfel operatorul beneficiaza de o platforma de control care se roteste (340 grade) impreuna cu scaunul acestuia si geamuri de dimensiuni mari pentru a asigura vizibilitate maxima. Sistemul de transmisie ZF impreuna cu sistemul de directie hibrid asigura deplasarea in conditii de siguranta indiferent de incarcare si de panta.
Trolii forestiere
Sistemele de trolii cu scut pentru adunatul lemnului pe distante scurte - permit distante de lucru de pana la 240 m. Au un sistem revolutionar de transmisie a puterii de la tractor catre tambur cu perderi de tractiune, pe intreaga lungime a cablului, cu 30% mai mici decat la cele clasice cu lant.
Pfanzelt a implementat o transmisie cu angrenaj melcat, ambreiaj multidisc si frana multidisc. Astfel se elimina problemele cauzate de transmisia cu lant si de frana iar solicitatrea la priza de putere a tractorului este semnificativ mai mica.
Forest Horse - masini pentru colectarea lemnului
Coletare lemn cu Forest HorseMasini telecomandate destinate exploatarilor forestiere in zone care nu permit accesul cu utilaje mari, paduri private, arii protejate etc. Sunt doate cu motoare Birggs Stratton sau Kohler si transmisie hidrostatic, troliu si scut. Datorita dimesiunilor reduse si senilelor de dimesiuni mari poate lucra pe pante cu inclinare de pana la 45 iar cadrul ranforsat pe toate cele 3 axe o face apta pentru lucrul in conditii grele. Scutul montat posterios serveste la trasul sarcinii semisuspendate dar si pentru prinderea diferitelor atasamente: lama de zapada, foreza de pamant, instalatie de stopit, brat cu graifar.
Troliu forestier DW 06510 Profi
Troliu forestier cu 2 tamburi si forta de tractiune de 2 x 100 kN (2 x 10 tf) dotat cu ambreiaj multidisc si frana multidisc.
Tractorul Multifunctional Muv Trac III
tractorul multifunctional MuV Trac IIITractor multifunctional special conceput pentru pepiniere, dar nu numai!
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro