Căutare:

MASINI, UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU LUCRARI COMUNALE - MUNICIPALE

Mulcere / tocatoare de resturi vegetale
SEPPI - mulcer lateralMulcerele (sau tocatoare de resturi vegetale) sunt utilaje purtate de tractor si care actioneaza in fata, in spatele sau lateral fata de acesta. Mulcerele, printr-un sistem de ciocane cu diverse geometrii, fixe sau mobile pe un tambur care se roteste in sens invers rotii tractorului, ridica si maruntesc vegetatia de pe sol.
Tocatoare de crengi
Gama completa de masini si utilaje pentru maruntirea materialului lemnos pana la stadiul de tocatura cu dimensiunile cerute.
Freze de zapada, lame, material antiderapant
Freza de zapadaMasini si utilaje cu motor propriu sau atasate la vehicule purtatoare de diferite capacitati pentru uz casnic sau lucrari comunale.
Masini si utilaje pentru cultivarea gazonului
Gama completa de utilaje pentru producerea, intretinerea si recoltarea gazonului. Acestea sunt produse ale unor companii cu experienta si renume in domeniu. Din aceasta categorie: masini de insamantat, suprainsamantat, innisipat si aerat.
Rachete de subtraversare
Pozarea cablurilor si conductelor sub nivelul caillor de comunicatii, cladiri sau a altor amenajari care nu permit executia transeelor.
Compactoare
Compactoarele cu produse de Stehr sunt folosite pe scara larga la nivel mondial la amenajarea traseelor conductelor in Taiwan si Elvetia, la constructia de aeroporturi in Hong Kong si Las Vegas, pentru constructii de drumuri in Bolivia si Peru in unele din cele mai grele conditii, la mare adancime in mine si depozitele de deseuri nucleare, pentru partiile de ski in Olanda, la constructii de drumuri in zonele montane inalte, integrate in echipamentele de contructie a cailor ferate si in alte tipuri de aplicatii.
Maturi cu perii rotative
Matura cu perii rotativeMaturi - manuale sau cu acumulatori - cu perii rotative.
Masini si utilaje pentru salubritate
Gama de masini si utilaje pentru colectare deseuri, curatenie stradala
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro