Căutare:

SERVICII DE INTRETINERE SI REPARATII MASINI, UTILAJE SI ECHIPAMENTE

INTRETINERE SI REPARATII TOCATOARE DE CRENGI

Crestem profitabilitatea lucrarilor din silvicultura, pepiniere, peisagistica, lucrari comunale si constructii, precum si valoarea rezultatelor muncii tale, prin adaptarea celor mai noi tehnologii spre maximul tau beneficiu!

Sprijinim,Reparam orice tip de freze de cioate (tocatoare de radacini!De peste 20 ani ne-am activam in vanzarea, intretinerea si repararea de utilaje pentru lucrari comunale, adica intersectia dintre agricultura, silvicultura si constructii.


Suntem specializati in vanzarea, intretinerea / mentenanta de freze cu disc pastile vidia sau similar pentru diametrul cioatei intre 20 si 220 cm, principalul nostru furnizor fiind producatorul FSI.


Intretinerea acestor utilaje se face tinind cont de graficele de intretinere si reparatii specifice acestui tip de utilaje - freze de cioate.

Lucrarile includ:

   • inspectia vizuala, functionala si de integritate a tuturor grupelor constructive majore, a componentelor, imbinarilor si comenzilor acestora, precum si a pieselor de uzura si consumabilelor din componenta utilajului;

   • verificare punctelor de gresare si cantitatilor lichidelor necesare bunei functionari a utilajului dvs.;

   • schimbarea lichidelor la numarul de ore de functionare recomandade sau la nevoie; schimbarea obligatorie filtrelor din circuitele acestora;

   • ajustarea geometriei, repozitionarea si / sau inlocuirea pieselor de uzura si consumabilelor de pe utilaj;

   • predarea catre dvs. a unei note de constatare si interventie asociata devizului in urma reviziei efectuate.


Efectuam, la dorinta si comanda clientului, constatari si diagnoze ale utilajelor extra-revizii in garantie si post-garantie.


Pe baza unui contract cadru de asistenta prestari servicii ne ocupam de urmarirea functionarii complete a utilajui dvs., ceea ce prelungeste viata utilajului si, prin contract, va aduce si reduceri la piesele de schimb, consumabile si manopera.

SFsgSDF
2345678
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro