Căutare:

Utialje pentru culturi energetice

Masina de plantat salcie energetica - Energy Planter
Egedal Energy Planter - masina construita pentru a planta si sectiona butasi de salcie si alte specii energetice intr-o singura operatie. Masina este echipata cu un sistem de taiere cu tambur care realizeaza taierea butasilor la o lungime de aproximativ 20 cm iar butasii rezultati sunt transferati unui sistem de plantare hidraulic ce realizeaza introducerea acestora in sol in pozitie verticala. Masina este conceputa pentru a planta 2 randuri in acelasi timp, distanta dintre butasi, pe rand, putand fi reglata.
Utilaje pentru recoltarea culturilor de plante energetice
HarvesterMasini realizate pentru recoltarea culturilor de plante energetice (salcie, plop etc.) sub forma de tocatura cu diametrul chips-urilor 2 - 22 mm, pentru 1 sau 2 randuri. Au avantajul ca pot fi cuplate la tractor iar tocatura este stocata intr-o remorca tractata fiind astfel mult mai rentabile decat variantele cu motor propriu si mai usor adaptabile pentru conditii dificile de teren. Acest tip de utilaje se adreseaza culturilor cu varste de 1, 2 si 3 ani.
Utilaj pentru recoltarea culturilor energetice
Utilaj tractat pentru recoltarea culturilor de plante energetice (plop, salcie, salcam etc.) cu diametre pana la 180 mm pentru exploatatii cu ciclu de productie cuprins intre 2 si 7 ani. Tocatura rezultata este trimisa printr-un jgheab intr-o remorca ce se deplaseaza paralel cu utilajul.
Masina pentru plantare salcie energetica
Masina de plantat culturi energetice din butasiMasina de plantat EGEDAL model JT standard dar si modelul profesional este ideala pentru instalarea culturilor de pomi de craciun, plantarea perdelelor de protectie, plantarea pe suprafete mari, salcie energetica. Constructiv este o masina robusta si flexibila gandita pentru o utilizare optima in orice conditii de plantare. Elementele de plantare sunt prevazute cu discuri de diametre mari prevazute cu un varf interschimbabil, de uzura. Discul acesta de mari dimensiuni va permite o plantare usoara chiar si in conditii grele de teren, printre cioate. Mai mult, discul va proteja elementele de plantare de suprasolicitari in cazul terenurilor stancoase.
Greifere cu dispozitiv de taiere pentru biomasa - BIOJACK
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro