Căutare:

MASINI, UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU LUCRARI COMUNALE - MUNICIPALE / Tocatoare de crengi

Tocator de crengi A530 / A530 XL
Masini pentru maruntirea lemnului cu diametru pana la 13 cm respectiv 15 cm antrenate de motor propriu sau de la priza de putere a tractorului. Sunt disponibile 3 variante constructive: cu antrenare de la priza de putere, cu motor propriu si sasiu cu 2 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat.
Tocator de crengi A540 / A430 (A425)
Masini pentru maruntirea lemnului cu diametru pana la 19 cm respectiv 18 cm antrenate de motor propriu sau de la priza de putere a tractorului. Sunt disponibile 3 variante constructive: cu antrenare de la priza de putere, cu motor propriu si sasiu cu 2 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat.
Tocator de crengi A328
Masini pentru maruntirea lemnului cu diametru pana la 20 cm antrenate de motor propriu sau de la priza de putere a tractorului. Sunt disponibile 3 variante constructive: cu antrenare de la priza de putere, cu motor propriu si sasiu cu 2 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat.
Tocator de crengi A231
Masini pentru maruntirea lemnului cu diametru pana la 24 cm antrenate de motor propriu sau de la priza de putere a tractorului. Sunt disponibile 3 variante constructive: cu antrenare de la priza de putere, cu motor propriu si sasiu cu 2 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat.
Tocator de crengi A141
Masini pentru maruntirea lemnului cu diametru pana la 26 cm antrenate de motor propriu sau de la priza de putere a tractorului. Sunt disponibile 3 variante constructive: cu antrenare de la priza de putere, cu motor propriu si sasiu cu 2 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat.
Tocator de crengi A141XL
Masini pentru maruntirea lemnului cu diametru pana la 30 cm antrenate de motor propriu sau de la priza de putere a tractorului. Sunt disponibile 3 variante constructive: cu antrenare de la priza de putere, cu motor propriu si sasiu cu 2 roti pentru 25 km/h sau 80 km/h si agregat autopropulsat. Poate fi dotat, optional, cu macara cu graifar.
Tocator de crengi Eliet Prof IV
Tocator Eliet Prof IVTocator mobil de mici dimensiuni prevazut cu gura mare de alimentare, de dimensiuni mari, va permite o introducere usoara a materiaului lemnos, in tocator. Datorita tehnologiei folosite, ELIET PROF IV are nevoie de un motor surprinzator de mic pentru a toca crengi de pana la 8 cm cu o productivitate de pana la 3 mc/h.
Tocatoare de crengi pentru gradina
Tocator de crengi electricCele mai mici tocatoare profesionale destinate pentru utilizatorii casnici cu principiul de tocare diferit de cel al tocatoarelor clasice permit tocarea materialului lemnos utilizand un motor de putere mica. Astfel ele se bazeaza pe principiul aschierii in lungul fibrei ceea ce presupune un consum mai mic de energie si o durata mai mare de viata a cutitelor. Aceasta gama cuprinde tocatoare antrenate cu motor electric 220 / 380 V sau motor termic, de dimensiuni reduse ce pot fi usor transportate si depozitate ceea ce la face ideale pentru gradini. Materialul obtinut poate fi folosit local ca si mulci pentru stoparea cresterii ierbii in jurul arbustilor, acoperirea bulbilor pe timp de iarna dar si drept compost.
Tocator de crengi Eliet Prof 5
Tocator de crengi Prof 5 ElietVarianta imbunatatita a tocatorului Prof IV pentru care au fost aduse modificari cadrului masinii dar si sistemului de evacuare a materialului tocat. Astfel acest tocator a fost dotat cu ventilator pentru dirijarea tocaturii in lungul unui jgheab pentru evacuarea la inaltime.
Tocatoare de lemn de mare capacitate - seria TJ
Tocator de crengi TJ JensenSeria de tocatoare de mare capacitate TJ produse de firma germana Jensen se caracterizeaza prin productivitati cuprinse intre 80 si 140 mc / h si cost redus adoptandu-se antrenarea lor de la priza de putere a tractorului. Diametrul maxim al lemnului de tocat este cuprins intre 350 si 550 mm iar diametrul chips-urilor este reglabil intre 40 si 100 mm.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro