Căutare:

Masini de transplantat arbori / Masini de transplantat arbori - accesorii

Masina de legat arbori / arbusti
Mașina patentată pentru legarea arborilor și arbuștilor. Este o mașina atent proiectată pentru a facilita și optimiza operațiile de impachetare (legare) a arbuștilor in pepinieră. Pe langă faptul că elimină o cantitate considerabilă de muncă manuală, acesta permite o mai bună utilizare a spațiului de transport.
Platforma de transport
Această mașină a fost concepută pentru a transporta plante și materiale cu o greutate de maxim 4000 kg in interiorul pepinierei. Este potrivită, de asemenea, pentru lucrările de tăiere. Această mașină are in dotare un post de operare care poate fi ridicat cu ajutorul bratului telescopic pană la inălțimea de 8,4 metri. Acest sistem poate fi inlocuit cu o platforma pentru lucrul la inălțime (max. 4 persoane), care poate fi ridicată pană la 2,95 m. Utilajul este propulsat de un motor turbo diesel de 59 CP, cu transmisie hidrostatică și o viteză de inaintare intre 1 - 10 km/h.
Masina de sapat santuri HTT 20
Această mașină de săpat șanțuri, extrem de compactă, avand comenzi hidraulice cu manete pentru fiecare funcție, este echipată cu șenile de cauciuc rezistente la uzură (ii conferă o utilizare indelungată). Lanțul de excavare este antrenat de un hidromotor cu 2 viteze. Această mașină excavează șanțuri pentru instalarea sistemelor de irigare, a conductelor, a cablurilor electrice și TV, chiar și in locuri unde echipamentele convenționale nu pot fi folosite.
Carucior pentru transportul ghivecelor Gyro Kart
Acest cărucior manual, folosit pentru manevrarea ghivecelor cu plante, a fost proiectat pentru a avea o mare fiabilitate și rezistență. Are un cadru dintr-un metal mai rezistent decat standardul din industrie și este echipat doar cu componente de inaltă calitate, cum ar fi anvelopele intărite, montate pe roti cu rulmenți speciali. Elementul care caracterizează Gyro Kart este sistemul de blocare automat, patentat, care permite lucrul cu majoritatea modelelor de ghivece de pe piață. Căruciorul a fost proiectat cu scopul de a oferi ghiveciului transportat echilibrul optim in timpul transportului pe orice tip de suprafață.
Platforma de lucru la inaltime (`pentru cules`)
HBK 3 este o platformă construită pentru a simplifica lucrările de tăiere in pepiniere. Platforma are o inălțime de lucru de maxim 290 cm, ceea ce inseamna că un muncitor poate lucra la o inălțime de 470 cm, in condiții de maximă siguranță. Viteza maximă de deplasare este de 4 km/h, cu tracțiune integrală, ceea ce ii oferă posibilitatea de a inainta pe orice tip de teren. Capacitatea de a vira cu toate cele 4 roții conferă platformei posibilitatea de a se intoarce in spații foarte mici, in ciuda dimensiunilor. Platforma este echipată standard cu un motor diesel cu 4 cilindri, care oferă mașinii puterea necesară pentru deplasare pe terenuri umede, noroioase. Motorul este foarte bine echilibrat, deci nu transmite vibrații platformei sau operatorului.
Tractor / transportor articulat multifunctional HMU 70
Mini-incărcătorul HMU 70 este o mașină multifuncțională, foarte apreciată in pepiniere. Sistemul său de cuplare rapidă face posibilă atașarea unei game foarte largi de accesorii folosite mai ales in pepiniere. Tracțiunea integrală și articulația centrală a incărcătorului garantează o manevrabilitate excelentă pe orice tip de suprafață și in locuri inaccesibile pentru celelalte tipuri de incărcătoare.
Holmac - accesorii pepiniere pentru multifunctionalul articulat HMU
Multifunctionalul articulat Holmac HMU 70 suporta o gama intreaga de accesorii, produse ale firmei Holmac sau altele.
  • Cupa pentru pamant cu sistem de umplere ghivece
  • Suport pentru transportat ghivece
  • cupa incarcare frontala (`incarcator frontal`)
  • senile, pentru reducerea presiunii pe sol
  • furca prindere gunoi si baloti
  • foreza de pamant
  • suport ghivece
  • furci stivuitor
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro