Căutare:

Masini de transplantat arbori / Masini de transplantat arbori - cu lama vibranta

Masina de scos arbori Holmac HZC 45
HZC 45 reprezintă primul model dintr-o nouă gamă de transplantatoare. Este construit cu cele mai noi caracteristici tehnice și mecanice pentru a garanta cea mai bună capacitate de lucru in condiții de productivitate și siguranța mărită. HZC 45 a fost proiectat sa mărească confortul operatorului, reducand cu mult vibrațiile, și sa permită o mai buna vizibilitate in timpul transplantării. Sistemul de deplasare (inaintare) al șenilelor, datorită mutării centrului de greutate al utilajului, permite ridicarea arborilor cu diametrul balotului de pană la 180 cm.
Masina de scos arbori Holmac HZC 40 (fostul HZC 38)
Cu transplantatorul HZC 40, se pot transplanta arbori cu diametrul balotului radicular intre 40 și 140 cm. Cu ajutorul sistemului de ridicare pe verticala, arborii pot fi extrași din groapa fără a exista pericolul de răsturnare. In comparație cu modelul precedent HZC 38, am dat mai multă atenție muncitorului, izoland complet scaunul operatorului impotriva vibrațiilor.
Masina de scos arbori Holmac HZC 32
HZC 32 este o mașină proiectată și construită pentru a garanta cea mai bună capacitate de lucru la cele mai ridicate standarde de siguranță și productivitate. In ceea ce privește dimensiunile, lama de 120 cm poziționează acest model intre HZC 29 și HZC 38, dar vine cu o putere superioară. Acest model a apărut ca o imbunătățire a lui HZC 29, care in 1999 a fost primul model care folosea sistemul de ridicare verticala a arborilor. In plus, la aceasta mașina, am redus cu mult vibrațiile, am mărit confortul operatorului și am mărit vizibilitatea in timpul lucrului.
Masina de scos arbori Holmac HZC 30
HZC 30 este un transplantator care include o serie de inovații și reprezintă rezultatul unor cercetări care au avut ca scop simplificarea muncii in pepiniere. Echiparea standard: sistemul de ridicare vertical, oscilarea laterala cu 35 de grade a lamei, sistemul patentat de deplasare a senilelor cu gresor central, sistemul hidraulic proiectat sa asigure o viteza mai mare de deplasare, sistem de izolare impotriva vibrațiilor, bratul lamei ajustabil.
Masina de scos arbori Holmac HZC 29
Transplantatorul reprezintă un concept nou in ceea ce privește transplantarea arborilor. Sistemul de ridicare al lamei permite controlarea adancimii de excavare și ridicarea verticală a arborilor fără sa deterioreze sistemul radicular al acestora. In cazul spatiilor inguste aceasta mașina permite intoarcerea intr-o parte a sistemului vibrator, astfel incat poate lucra in spatii inaccesibile pentru alte mașini. Sistemul patentat de deplasare al șenilelor conferă o stabilitate mare utilajului, chiar și atunci cand o macara sau sistemul vibrator este montat (-ă).
Masina de scos arbori Holmac HZC 25
Am proiectat acest transplantator incercand sa punem impreună calitățile celorlalte modele din gamă. HZC 25 este o mașină foarte compactă care poate lucra unde distanțele intre randuri sunt foarte mici. Sistemul de deplasare laterală al lamei permite munca in locuri unde alte mașini nici nu pot intra.
Masina de scos arbori Holmac HZC 24
HZC 24 este transplantatorul potrivit pentru pepinierele de dimensiuni medii pentru că poate transplanta arbori cu diametrul balotului intre 25 și 80 cm, dar frecventa vibrațiilor este potrivită in special pentru arbori cu diametrul baloților intre 25 și 50 cm. Un operator experimentat poate scoate pană la 200 de puieți pe oră, ceea ce inseamnă o productivitate foarte mare.
Masina de scos arbori Holmac HZC 20
Cu o lățime de numai 69 cm, HZC 20 este cel mai mic transplantator din gama noastră. Deplasarea laterala și dimensiunile reduse fac din acest model mașina ideala pentru lucrul in spații inguste, unde trebuie transplantați arbori cu balotul foarte mic.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro