Căutare:

OFERTE SPECIALE / OFERTA SPECIALA: TOCATOR CRENGI ELIET SUPER PROF 2000 - Dmax 12cm; expira la 15 decembrie 2016

Oferta - reducere tocator de crengi Super Prof 2000
Detalii produs

Performantele tocatorului de crengi ELIET SUPER PROF sunt remarcabile! Resturile a opt ore de toaletat arborii sunt, cu usurinta, maruntite intr-o ora, adaugandu-se faptului ca aceasta performanta realizare a tehnologiei, de 83 de centimetri latime, este manevrata cu fascinanta usurinta, putand trece prin orice usa / poarta a gradinii unei gospodarii. Si daca este nevoie sa o mai zicem, da, Eliet Super Prof ofera maximul raportului calitate / pret!

Specificatii Tehnice

TRASATURI

ROTI MOTOARE

Confortul dvs. a fost prioritatea care a stat in capul listei pe care inginerii nostri au avut-o in vedere cand au conceput tractiunea acestei masini.

Nu poti pur si simplu sa muti o masina care cantareste 350 kg pe oriunde vrei.

Deci Super Prof are optinunea de autopropulsie.

Fiecare din cele doua roti motoare este prevazuta cu un motor hidraulic puternic.

Daca achizitionati versiunea autopropulsata veti putea sa `navigati` pe orice tip de teren cu denivelari sau in panta cu cea mai mare usurinta.

Roțile pivotante asigura manevrabilitatea necesară pentru a misca aparatul printre obstacolele din gradini, parcuri si paduri. O pârghie montata pe `ghidon` vă permite să schimbați directia de deplasare - înainte sau înapoi - cu o simpla miscare a mâinii. Cu cât miscați maneta mai mult înainte sau înapoi, cu atât mai repede se mișcă mașina în direcția aleasă.

SISTEMUL ABM (ANTI-BLOC MOTOR, PROTECTIA LA SUPRASARCINA)

Acest sistem ingenios controlează automat viteza de alimentare cu materie prima. Un senzor monitorizează cu atenție fiecare modificare a turației motorului. Într-o stare de suprasarcină a motorului, electronica ABM va traduce aceasta într-o comandă pentru a inhiba temporar viteza de rotație a valtului de alimentare. Ori de câte ori există riscul de supraîncărcare, sistemul ABM va intrerupe alimentarea cu material lemnos, până când motorul ajunge viteza nominală. Astfel, nici o ramură nu este capabilă să oprească Eliet Super Prof de la efectuarea lucrărilor sale. Din moment ce masina marunteste lemnul fără nici o intervenție din partea operatorului, puteți continua să lucrati fără a fi nevoie să acordati atenție funcționarii mașinii. Deci, veti atinge eficienta maxima pentru un consum incredibil de mic, de 3,2 litri pe oră!

CADRU ROBUST

Acest tocator are o durata de viata prelungita cu 2000 de ore. Acest lucru este posibil doar prin garantarea calitatii si durabilitatii optime. O privire catre cadrul sudat a lui Super Prof 2000 ne spune tot: veti intelege imediat ce intelege ELIET prin aceasta!

GURA DE ALIMENTARE LATA

O gura de alimentare mare este necesară pentru a da de lucru motorului de 18 CP. Deschiderea gurii de alimentare are o protuberanță mică, care acționează ca o masă de alimentare atunci când alimentam cu o grămadă de ramuri. Lățimea de alimentare (660 mm), devine doar un pic mai îngustă (480 mm) către zona de tocare. Acest lucru previne ca ramurile mai largi sa se blocheze în palnia de alimentare. Ecranul de siguranță din oțel protejează operatorul împotriva tocăturii care ar putea zbuara către acesta.

ROLA DE ALIMENTARE HIDRAULICA

Aceasta rola de 50 de centimetri latime impinge eficienta acestei masini la maxim posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa alimentati cu crengi, iar masina va impinge materialul de tocat spre rotorul cu cutite cu viteza de 24 m / min. Puterea de alimentare face ca chiar si cele mai `incapatanate` crengi sa fie impinse spre rotor. Volumele mari de crengi, cu o mulțime de ramuri laterale, sunt fără milă trase spre cuțitele de pe rotor. De asemenea, puteți schimba manual direcția de rotație a rolei de alimentare (alimentare - inainte / inapoi / oprire). Pozitionata fiind aceasta `maneta` curba în jurul deschiderii de alimentare această maneta de comanda este întotdeauna la îndemână ca o oprire de urgență.

CUTITE ELIET RESIST(TM)

Cutitele cu care este dotat Eliet Super Prof nu sunt simple cutite (lame) de otel. Super Prof este conceput pentru minim 8 ore de lucru pe zi. Cutitele sunt special proiectate în așa fel încât durata lor de viața se potrivește cu volumul de muncă și de ciclul de servisare. Un aliaj special de otel si tratamentul termic rafinat aplicat muchiilor taietoare au rezultat in dublarea duratei de viata a cutitelor. Prin urmare, este logic ca aceste lame au primit numele RESIST™.

CUTITE REVERSIBILE

Tocatorul Super Prof marunteste toate resturile din gradina cu diametrul de pana la 12 cm. Tocarea este realizată de către un rotor cu 24 de cutite (`lame`) ascuțite. Aceste lame de oțel pot fi ascuțite. Atunci când o muchie de tăiere (`tais) este uzata, cutitele pot fi inversate, astfel încât a doua muchie de tăiere, noua, poate fi utilizata.

CAPTUSEALA CU CAUCIUC A PERETILOR

Învelitoarea de cauciuc absoarbe efectul de toba produs de chips-uri pe panourile din interiorul camerei de tocare. Acest lucru asigură faptul că nivelul de zgomot al mașinii de tocat lemn este redus în mod semnificativ și va limita poluarea fonică la un minim absolut.

ECRAN - SITA CU INCHIDERE RAPIDA

Accesul la arborele port-cutit poate fi ușor dobândit, în scopul de a efectua lucrările necesare de ascuțire a cutitelor sau de întreținere. După deschiderea sistemului de eliberare rapidă, sita de calibrare din jurul arborelui port-cutit poate fi rabatat cu ușurință în jos. Arborele port-cutite este apoi expus complet, astfel încât cutitele pot fi ascutite pe pozitie, fără a fi nevoie să le scoateți din aparat.

CLAPETA CU PLASA / SPATE

Tocatura poate fi adesea prelucrata în grădină, astfel încât nu este nevoie sa fie eliminata din gradina ta. În acest caz, permiteti pur și simplu `chipsurilor` să cadă pe sol în spatele mașinii. ELIET a inventat o clapeta extensibila în zona plasei de siguranță pentru a se asigura că gramada de chips-uri este cat se poate de mare înainte ca aparatul sa fie mutat. Clapeta păstrează, de asemenea, orice așchii de lemn zburătoare care pot fi aruncate la descărcarea pe sol a materialului tocat.

PORNIREA ELECTRICA A MOTORULUI

Pur și simplu rotiți cheia ... Gata pentru procesarea unor volume masive. Nu există nici o modalitate mai simplă sau mai rapidă de a începe!

TABLOUL DE COMANDA BINE ORGANIZAT

În plus față de cheia de pornire, un număr de dispozitive noi au fost adăugate la panoul de bord. Veți vedea contorul de întreținere standard, care nu conține doar orele standard de functionare, dar are, de asemenea, o funcție de tahometru și o alarmă de întreținere. Panoul de bord include, de asemenea, o lumină de avertizare a nivelului de ulei, sistemul ABM și șocul și comenzile clapetei de acceleratie. Acest lucru înseamnă că operatorul trebuie să monitorizeze o singură locație.

ROTI PIVOTANTE

Acestea trebuie să orienteze cu precizie puternicul tocator de crengi de lemn prin grădini bine întreținute. Cele două roti ne-motoare se supun instantaneu la fiecare comandă a rotilor de direcție și aceasta asigura că operatorul este capabil să poziționeze aparatul cat mai precis în pozitia în care el vrea să fie si pe drumul pe care el si-l doreste.

FRANA DE PARCARE

Frana de parcare este o masura suplimentara de asigurare a stabilitatii pozitiei masinii in timpul utilizarii. Mai presus de toate, puteți transporta în condiții de siguranță minunatul tocator de crengi pe remorcă. Frâna de parcare, de asemenea, funcționează ca o frână de urgență în timpul deplasării în jos, pe pante.SPECIFICATII
PERFORMANŢĂ
Diametrul maxim de tocat 120 mm
Capacitate de tocare 6 mc chips - uri / ora
Tehnologia de mărunțire Principiul de Tocare Eliet TM
Şasiu oțel 3 și 4 mm
Controlul puterii ABM (Anti-Block Motor)
Kilometraj da
Deschiderea gurii de alimentare 660 x 510 mm
Numărul de cuțite 24 de cutite reversibile RESIST TM reversibil
Inălţimea gurii de alimentare 1000 mm
Inălţimea de descărcare 300 mm
Tipul motorului 18 CP B&S Vanguard
Capacitate cilindrică 560 cmc
Răcire răcit cu aer
Sistem de pornire a motorului electric
Pompa hidraulică Sauer Sundstrand 3,2 cc -210 bari
Transmisie Curea in `V` Gates Quad Power II XPB 2360
Tracțiune roti Motoare hidraulice: Danfoss
DIMENSIUNI
Dimensiuni (LxWxH în mm) 1830 x 835 x 1380 mm
Nivelul de zgomot Lw (A) 115 dB (A)
Greutate 332 kg (varianta STD / standard)

352 kg (ZR / cu autopropulsie)

355 kg (ABM + ZR // sistem antiblocare si autopropulsie)

420 kg (Cross Country)

437 kg
OPȚIUNI
ABM (protectie la suprasarcina) opțiune
Anvelope agricole


MA 006 001 006 Sita multifunctionala pentru resturi vegetale umede
MA 006 001 008 Sita speciala (square orificii 30 mm)
MA 006 001 015 Sita speciala (square orificii 25 mm)
MA 009 001 022 Sita frunze (palmat)
MA 006 001 001 Conveyor/2 (2 m inaltime) (complet: hydro kit incl.)
MA 006 001 002 Conveyor/2 (2 m inaltime) (fara hydro kit)
MA 006 001 003 Conveyor hydro kit (preasamblat)
MA 006 001 014 Conveyor/1,4 (1,4 m inaltime) (complet: hydro kit incl.)
MA 006 001 016 Conveyor/1,4 (1,4 m inaltime) (fara hydro kit)
MA 006 001 005 Drosel de control viteza de alimentare
MA 006 001 004 Anvelope `agricole` (pret suplimentar)
MA 006 001 021 Frana de parcare
MA 006 001 024 Bara de protectie
MA 006 001 019 Carlig de ridicare
MA 006 001 017 Set de protectie a rulmentlor – pentru materiale fibroase
BU 401 300 302 Set de cutite de rezerva RESIST/8 (24 unitati)
Observații
Pret lista 12.125 EUR + TVA
PRET OFERTA: 9998 EUR + TVA
OFERTA ESTE VALABILA PENTRU COMENZILE PRIMITE PANA IN DATA DE 15 DECEMBRIE 2016
CONDITII OFERTA:
- PLATA IN AVANS,10% LA COMANDA, IAR RESTUL DE 90% MAXIM IN ZIUA EXPEDIERII UTILAJULUI DE LA PRODUCATOR (ADICA: UTILAJUL VA AJUNGE LA CLIENT IN MAXIM 5 ZILE LUCRATOARE DE LA PLATA)
- OFERIM ASISTENTA PENTRU ACHIZITIONAREA PRIN LEASING (AICI SE APLICA CRITERIILE TRANSILVANIA LEASING BRASOV)
- OFERIM ASISTENTA PENTRU ACHIZITIONAREA PRIN RATE BANCARE
 
*DACA SE DORESTE, UTILAJUL POATE FI ACHIZITIONAT SI CU FACTURA EXTERNA / INTRACOMUNITARA DIRECT DE LA PRODUCATOR - TOATE CONDITIILE NOASTRE SE PASTREAZA (GARANTIE, PREDARE SI PUNERE IN FUNCTIUNE, DOCUMENTATIE IN LIMBA ROMANA, ASISTENTA PRE- SI POST-VANZARE)
Din meniu alegeti produse, apoi veti gasi ofertele care va vor indica produsul din oferta, conditiile si valabilitatea ofertei.
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro