Căutare:

Tehnica diamantata pentru taierea betonului armat / Ferastraie cu motor termic

Detalii produs
Lider mondial in ceea ce priveste tehologia de utilizare a lanturilor diamnatate ICS proiecteaza, produce si comercializeaza ferastraie pentru taierea betonului, lanturi diamantate dar si alte produse pentru constructii sau accesorii speciale. Ferastraiele cu motor termic produse de ICS au profunzimea de taiere de pana la 40 cm.
Specificatii Tehnice
  • 695GC - Cel mai puternic ferastrau cu motor termic cu un raport putere/greutate excelent realizeaza taieturi de pana la 40 cm in profunzime , foloseste lanturi diamantate de tip MAX, poate fi transformat pentru a utiliza si lanturi diamantate de tip PRO.
  • 695F4 - Opereaza cu lanturi ProFORCE , construit pentru o utilizare frecventa executa taieri de pana la 40 cm in profunzime.
  • 680GC - Ferastrau cu utilizare generica foloseste lanturi de tip MAX , realizeaza taieri de pana la 35 cm in profunzime, folosit pentru lucrari ocazionale.
Media
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro