Căutare:

Tehnica diamantata pentru taierea betonului armat / Ferastraie hidraulice

Detalii produs
Lider mondial in ceea ce priveste tehologia de utilizare a lanturilor diamnatate ICS proiecteaza, produce si comercializeaza ferastraie pentru taierea betonului, lanturi diamantate dar si alte produse pentru constructii sau accesorii speciale. Ferastraiele cu motor hidraulic ating profunzimi de taiere, dintr-o parte, de pana la 63 cm.
Specificatii Tehnice
  • 880F4 - Cel mai puternic ferastrau hidraulic cu carcasa din aluminiu , cu un design modular al motorului pentru o servisare usoara , proiectat pentru o utilizare intensa , foloseste lanturi de tip ProFORCE , suporta 4 lungimi de sina.
  • 880F4-FL - Acelasi sistem hidraulic ca la 880F4 cu diferenta ca poate taia foarte aproape de zid sau podea pana la 4,8 mm distanta .
  • 814PRO - Ferastrau hidraulic pentru o utilizare generica , usor si manevrabil realizeaza taieri de pana la 33 cm in profunzime.
Media
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro