Căutare:

Tehnica diamantata pentru taierea betonului armat / Lanturi diamatate pentru ferastraie

Detalii produs
Gama completa de lanturi diamatate produse de ICS atat pentru ferastraiele cu motor termic, cat si pentru cele cu motor hidraulic
Specificatii Tehnice
  • TwinMAX - Un lant pentru utilizare generala va face fata la majoritatea tipurilor de taieri, proiectat pentru a fi ieftin si usor de montat.
  • TwinMax Plus - Construit pentru a aborda materiale mai dure cu mai mult otel, un lant pentru o utilizare generala si de durata.
  • TwinMax Abrasive - Concentratie mai mare de diamant si un sinterizat mai dur pentru taierea prin materiale abrazive cum ar fi caramida si gresia.
  • PremimPRO - Conceput special pentru lucrari ce implica materiale dure si otel de dimensiuni mari , are o durata de viata ridicata.
  • TwinPRO - Lant pentru utilizari generice cu aceeasi usurinta la instalare ca si lanturile din seria TwinMAX dar cu diamant de calitate mai buna pentru taieri profesionale.
  • AbrasivePRO - Cu un design diferit al segmentelor de lant, design cu un singur pinten ce ajuta lantul sa taie usor prin caramida si gresie.
  • SoftPRO - Un lant pentru taieri rapide pentru utilizare zilnica in materiale neabrazive cum ar fi piatra naturala.
  • SpeedPRO - Cu un design al segmentelor ca un "sandwich" pentru taieri rapide in zone cu mult otel.
  • CornerPRO - Lant cu segmente inguste, a fost realizat pentru un singur scop: finisarea colturilor. Acest lant are o configuratie unica ce ii restrange domeniul de aplicabilitate doar la finisarea colturilor si trebuie folosit numai de profesionisti.
Media
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

Freza de zapada SnowBobFreze de zapada compacte cu motor propriu, sistem de rulare pe senile si transmisie hidrostatica ...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro