Căutare:

Tehnica diamantata pentru taierea betonului armat / PowerGrit - lanturi diamatate pentru otel,fonta,PVC

Detalii produs
PowerGrit este un lant utilitar special conceput pentru taierea conductelor din fonta sau mase plastice care vine in completarea gamei de lanturi, pentru taierea betonului armat, produsa de ICS. Lantul foloseste particule de diamant brazate pe acelasi tip de sasiu purtator ca si in cazul lanturilor pentru beton asigurand o taiere precisa si rapida. Tehnologia lanturilor diamantate PowerGrit da posibilitatea taierii usoare si precise a conductelor, taierea putandu-se face dintr-o singura parte, reduce timpul necesar realizarii unei taieri, reduce volumul de excavatie, mentinand standarde ridicate de siguranta in timpul lucrului.
Specificatii Tehnice

Lanturile din categoria PowerGrit pot fi folosite in combinatie cu ferastraiele produse de ICS - cu motor termic 695F4 cu sina de 40 cm si ferastraiele hidraulice 880F4 cu sina de: 38, 50 si 63 cm.

Media
Produsele Tehron Machines

Achizitia produselor din gama comercializata de noi se face dupa o `discutie de consiliere`, pe baza unei comenzi scrise si, in cazul masinilor si utilajelor, al unui contract de furnizare.
Plata se face numerar, ramburs sau cu plata in avans prin OP, dupa caz.
Conditiile normale de livrare sunt DDP Brasov / punct de lucru Tehron Machines (Feldioarei 64).


Căutare avansată
 
Selecteaza Categorie:
Selecteaza Producator:
Cuvant Cheie:
produse

RoboFlail Vario

Utilajul autopropulsat de curatare a suprafetelor verzi - Roboflail Vario - vine sa completeze...

 

Vezi catalogul GP2
Tehron Machines s.r.l. - Bucuresti * RO21249668 * J40/4305/2007 * office[at]tehronmachines.ro * 0730-188898 * Administrator: Laszlo KARI

Vizitează site-ul nou: https://tehronmachines.ro